Tips om konferens hos SCB!

SCB arrangerar Statistikdagen med tema Statistikens roll i en ny värld! Anmäl dig till årets konferens.
 

Vi upplever krig i vårt närområde, stora utmaningar på energiområdet, kraftig inflation, ökande räntor samt polarisering som skapar oenighet i framtidsavgörande frågor. Bland annat. Förra året pratade vi om att vi levde i en ny tid. I år kan vi konstatera att vi lever i en ny värld.

Statistikdagen, som ersätter tidigare Statistikforum, är ett nytt och årligen återkommande evenemang arrangerat av SCB. Vi bjuder in statistiker, förmedlare av statistik, andra experter och framför allt statistikanvändare för att presentera, diskutera och på andra sätt åskådliggöra statistikens främsta möjligheter och utmaningar. Fokus ligger på hur statistik kan användas för att göra skillnad i olika gruppers vardag.

Statistikdagen är en arena där statistikanvändare får möjlighet att mötas för att utbyta idéer och lära av varandra. Vi tar också tillfället i akt och firar den internationella statistikens dag.

Tema: Statistikens roll i en ny värld!

Årets statistikdag fokuserar på statistikens roll i en ny värld. Vad kan statistik göra för skillnad? Har statistiken en framtid, och i så fall vilken, för vem och hur? Hur används statistik idag, i morgon och i framtiden – i Sverige och världen? Programledare för dagen blir Augustin Erba, journalist och författare. Övriga talare presenteras löpande.

Du är välkommen till en aktiv dag på plats i Stockholm, alternativt individuellt eller som mindre grupp på distans.

Datum
Fredag 20 oktober

Tid
Klockan 9.30-14.30

Plats och adress
Biblioteket Live, Medborgarplatsen 2, Stockholm eller på distans.

Kostnad
Delta fysiskt på plats för priset 1250 kr.
För dig som i högre grad vill nätverka och samverka med andra deltagare.

Delta enskilt på distans för priset 500 kr.
För dig som vill delta på distans med möjlighet till viss interaktion.

Delta flera i grupp på distans för priset 1900 kr.
För dig och dina kollegor, upp till 10 deltagare som vill sitta tillsammans i en egen lokal och följa sändningen (via en länk) på distans.

(Alla priser är exklusive moms.)

Läs mer och anmäl dig här

Share