Bli medlem i ksp

Vem kan bli medlem?

Du som arbetar med statistik, utredning och planering i en kommun kan efter ansökan bli medlem i föreningen. Högskoleutbildning inom området är önskvärt. Arbets- eller uppdragsgivare bör vara kommun eller kommunalt organ, men även du som har en annan uppdragsgivare kan bli medlem. Medlemskapet är personligt. Medlemsavgiften är för närvarande 300 kr per år.

Du blir enkelt medlem genom att skicka e-post till medlemsansvarige:
medlemmar@ksp.se

Därefter får du ett e-postmeddelande med en länk där du själv kan slutföra registreringen genom att fylla i ytterligare uppgifter.

Om du behöver uppdatera dina kontaktuppgifter kan du mejla info@motesledarna.se dina nya uppgifter så uppdaterar de registret. Uppgifterna i registret är namn, e-postadress, arbetsgivare, postadress samt  fakturaadress.