ksp:s medlemsresa till Belgien och Luxemburg/ Nederländerna

Föreningen för kommunal statistik och planering, ksp, har en lång tradition av medlemsresor. Under årens lopp har vi besökt bland annat Danmark, Tyskland, Storbritannien och Frankrike. Den senaste medlemsresan gick till Italien år 2002.

Nu är det hög tid för en ny studieresa och huvudresmålet blir EU:s okrönta huvudstad Bryssel. Två varianter av resan erbjuds, nämligen ett statistikspår som innehåller ett besök på Eurostat i Luxemburg och ett planeringsspår som innehåller ett besök i Rotterdam i Nederländerna.

Upplägget innebär att styrelsen står för all planering av studiebesök och sociala aktiviteter. Resedeltagarna förväntas själva boka sin resa till och från Bryssel samt övernattningen. Vi har valt ut två hotell som vi rekommenderar och som finns namngivna på sista sidan av denna inbjudan.

Förutom de intressanta studiebesöken ger resan möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter med likasinnade från andra kommuner. Det blir gemensamma luncher och middagar och viss tid för egna upptåg.

Vår förhoppning är att resan ska ge nya kunskaper och erfarenheter som resedeltagarna kan ta med hem till sina kollegor.

Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till KSP:s medlemsresa även om anmälningstiden löpt ut. Du gör detta genom att kontakta ansvarig för medlemsresan direkt. 

 

Vänliga hälsningar från styrelsen

 

Program och mera information finner du här.

 

 

 

Share